UGODJAJ

Galerija fotografija

Osoblje Sunčane Padine je spremno da 24 časa dnevno pazi na sve, a naročito zdravstvene, potrebe svakog stanovnika ova male zajednice. Lekar svakodnevno prati zdravstveno stanje stanovnika, a svakome kome je potrebno negovateljice pomažu u svakodnevnim potrebama-kupanju, oblačenju, uzimanju lekova...

Posebna pažnja se posvećuje razonodi kroz organizovanje društvenih igara i bogat kulturno-umetnički program. Sveke nedelje se organizuju večeri druženja uz muziku uživo, izložbe slika, promocije knjiga, filmske večeri i još mnogo toga. Biblioteka sa mnogo zanimljivih knjiga i časopisa je svakodnevno na raspolaganju.

Svakom od stanovnika Sunčane Padine se pomaže u proslavljanju svojih ličnih i porodičnih svečanosti, a svi zajedno proslavljamo neke za sve nas važne datume u toku godine. Posete prijatelja i rodbine su uvek prilike za radost i zadovoljstvo.

Svakog meseca Sunčana Padina organizuje jednodnevne izlete po kulturno-istorijskim spomenicima, crkvama i manastirima, i mestima velike prirodne lepote.

Sve ove aktivnosti su potpuno besplatne.